< Browse > Home / Penger på Nett / Blog article: Det blir bare vanskeligere og vanskeligere å tjene penger online!

| RSS

Det blir bare vanskeligere og vanskeligere å tjene penger online!

23 / 11 - 2007 | 2 Kommentarer | Publisert i Penger på Nett

Dette er jo en uttalelse jeg ofte ser, særlig rundt omkring på diverse såkalte webmaster forum. I de aller, aller fleste tilfellene kommer disse uttalelsene fra folk som har vært registrert på forumet en ukes tid og har en mengde tråder i nevnte forum med hva html er, hvordan de blir rike kjappest mulig og hvorfor de ikke kan bruke en gratis host til sin nettside. Well, nuff said!

Jeg vil påstå at minst 90% av disse vil man ikke se mye til etter 6mnd, og man vil overhodet ikke se at de tar til seg evt. lærdom de får hjelp til på forumene.

Så er det store spørsmålet…er det, eller blir det, vanskeligere og vanskeligere å tjene penger via internett?
Mitt svar på nevnte spørsmål må være at det er ikke like «enkelt», i den forstand at nye metoder blir utviklet, det kommer til flere som tar den «kjappe veien» via spamming og ublue markedsføringsmetoder, men som ganske kjapt går på trynet, etter at de har greidd å føkke det til for noen tusen surfere.

Om man følger tiden og setter seg inn i nye metoder og nye markedsføringsmetoder er det ikke noe som tilsier at det er hardere å tjene penger via internett i dag enn det var for 5-10 år siden. Faktisk brukes det eneormt mye mere penger online pr. i dag enn det ble brukt «den gang». Konkurransen øker selvsagt, men det gjør også forbruket.

Skriv inn kommentar 2733 visninger, 1 i dag |

Her er:

NorskePlugins er en blanding av personlig blogg og en informasjonsblogg for de som ønsker å tjene penger på internett, eller ser på internett som en mulig fremtidig arbeidsplass. Hos 3shift Media vil du dessuten finne internetts beste markedsføringstilbud.

www.dreamhost.com

Følg på RSS

2 kommentarer av “Det blir bare vanskeligere og vanskeligere å tjene penger online!”

 1. MillionEuroMan Skriver:

  Du har så rett så rett…. Jeg noterer også at mange klager over at det er mye vanskeligere å tjene penger på nett i dag enn for noen år siden.
  Jeg vil kalle dette utvikling – mens mange av dagens unge ser på dette som «vanskelig». Og, dette er dessverre slik dagens har opplevd sin oppvekst. Enkel og uten motstand. De får alt rett opp i hendene av mor og far som ønsker å gjøre det enklest mulig at man nå har vært inne i en økonomisk god periode hvor det har vært enklere å kaste penger etter de unge enn å forklare dem at de må møte utfordringene med pågangsmot og hardt arbeide.

  Jeg er riktignok ikke veldig gammel, 70-modell, men jeg ser en klar forandring som har skjedd opp gjennom mine leveår. Og, det er ganske store ting som har skjedd. Vi har fått mobiltelefonen, vi har fått PC og vi har fått mer penger…..

  Ting er ikke vanskeligere eller hardere for oss som lever nå enn det var for de som levde 50 år tilbake! Det er bare verden som utvikler seg!

 2. Ditt Vendepunkt Skriver:

  Med et stadig økende antall mennesker som bruker Internett, så er det nok motsatt for de som gjør litt research og velger riktig nisje. Nettsider som denne vil det nok bare gå fremover med de neste årene også, da flere og flere bedrifter setter markedsbudsjettene sine i større og større grad på Internett.

Skriv inn kommentar